Villige årskort til ålborg zoo

Køber du et årskort i Aalborg, skal du kun betale kroner. Denne gang er det dog i Aalborg, du kan drage fordel af et billigere årskort. Du får refunderet dagens billet, hvis du ved udgangen køber et årskort. refunderes med et af Aalborg Zoos fastlagt beløb i forbindelse med køb af årskort. Billigste Zoo eller dyrepark er Aqua Akvarium i Silkeborg, hvor entréen for familien er kroner. Dyreste blandt Zoo og dyreparker er Aalborg Zoo, hvor familien skal Vi har ikke brugt årskort eller sæsonkort, da familien kun. Tidligere har Aalborg Zoo været vores favorit, med flest samarbejdspartnere, Hvis man sammenligner pris med fordele står er årskort hos Jesperhus som et . Hvis du har kuponerne liggende i pungen eller bilen er det hurtigt og billigt at.

Sparetip: Sådan kommer du billigst i zoo - TV 2

Køber du et årskort i Aalborg, skal du kun betale kroner. Denne gang er det dog i Aalborg, du kan drage fordel af et billigere årskort. Billigste Zoo eller dyrepark er Aqua Akvarium i Silkeborg, hvor entréen for familien er kroner.

Dyreste blandt Zoo og dyreparker er Aalborg Zoo, hvor familien skal Vi har ikke brugt årskort eller sæsonkort, da familien kun. Du får refunderet dagens billet, hvis du ved udgangen køber et årskort. refunderes med et af Aalborg Zoos fastlagt beløb i forbindelse med køb af årskort.

Køb årskort til 12 måneder og få to ekstra måneder gratis. Billigste Zoo eller dyrepark er Aqua Akvarium i Silkeborg, hvor entréen for familien er kroner.

Dyreste blandt Zoo og dyreparker er Aalborg Zoo, hvor familien skal Vi har ikke brugt årskort eller sæsonkort, da familien kun. Med GIVSKUD ZOOs årskort får du masser af oplevelser, fordele og rabatter 1 besøg i Aalborg Zoo, Odense Zoo, Ree Park Safari og Jesperhus Park.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail