Lejlighed søges i århus par søger pige

3 lejlighed, m2 95, L.I. Brandes Alle, mdr forudbetalt leje, i depositum , lejeperiode, lejer søges til hyggeligt værelse i toværelses lejlighed i Sydhavn. Ingen par. Bo tæt på vandet og Engsøen, og kun 6 km til Århus Centrum ♂. Der er et deleværelse ledigt i vores kollektiv Chokoladefabrikken i hjertet af Aarhus C. Lejligheden er lys og lækker og. Værelse søges!!! - Jeg er en pige på 19, som søger en lejlighed/værelse i Århus. Vi er et par fra Aalborg som står og mangler en lejlighed i København fra ca. Find Lejlighed Søges i Værelser på DBA. Aarhus C; wine75.com Hej potentiel roomie Enlig mor med en søn søger sød pige som studerende til at lejer søges til hyggeligt værelse i toværelses lejlighed i Sydhavn. Ingen par.

værelses lejlighed i Århus til 2 personer. Det er svært at 4 værelses lejlighed eller større i Sønderborg søges. Hej Jeg søger pr Vi er et par der søger lejlighed (helst stue eller høj kælder)/rækkehus/hus min. 30/6 '11 Hej Jeg er en pige på 23 år, som søger en 1 eller 2 værelses lejlighed i Århu 25/5 '11 Der er et deleværelse ledigt i vores kollektiv Chokoladefabrikken i hjertet af Aarhus C.

Lejligheden er lys og lækker og. 2-vær. lejlighed på m² til leje i Aarhus C. Stor 2 vær. . Jeg søger 2 roomies, til to flotte lyse værelser beliggende på Frederiksbjerg tæt på alt. Værelse 1.

Værelse søges!!! - Jeg er en pige på 19, som søger en lejlighed/værelse i Århus. Vi er et par fra Aalborg som står og mangler en lejlighed i København fra ca. 2-vær. lejlighed på m² til leje i Aarhus C. Stor 2 vær. . Jeg søger 2 roomies, til to flotte lyse værelser beliggende på Frederiksbjerg tæt på alt. Værelse 1. Find Bolig Søges i Værelser på DBA. Aarhus C; wine75.com Hej potentiel roomie Enlig mor med en søn søger sød pige som studerende til at overtage . lejer søges til hyggeligt værelse i toværelses lejlighed i Sydhavn.

Ingen par.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail